Μιλφειγ μόκα


Μονάδες δύο

1 από το γιαούρτι
1 από τη σφολιάτα

Υλικά:

Ένα φύλλο σφολιάτας κομμένο σε τέσσερα κομμάτια.
5 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό
4 κουταλιές σούπας στέβια 1/1 ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
1 κουταλιά σούπας καφέ στιγμιαίο
3-4 σταγόνες λεμόνι.

Εκτέλεση συνταγής:

Ψήνουμε την σφολιάτα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Ετοιμάζουμε την κρέμα,ανακατεύουμε το γιαούρτι με την στέβια και τον καφέ να λιώσουν τα υλικά πολύ καλά.
Ρίχνουμε τo χυμό λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει. 
Όταν όλα είναι έτοιμα βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας στη μέση κρέμα και από επάνω το άλλο φύλλο.

 










Σχόλια

  1. Όλες οι συνταγές υπέροχες!! Σας εύχομαι καλοτάξιδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη συνταγή...Την έχω κάνει κατ' επανάληψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,ειναι υπέροχη και πολύ ελαφριά.

      Διαγραφή
    2. Σ ευχαριστώ που σε αυτό το ταξίδι των γεύσεων είμαστε συνταξιδιώτες....Τα καλύτερα έρχονται...

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου για τα υπέροχα λόγια σου.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους κατάφερα και το βρήκα!! Καλή επιτυχία σε όλα!! Ευχαριστούμε για τις τέλειες συνταγες🤗😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Να μείνεις συντονισμένη γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!

      Διαγραφή
  4. ενα ευχαριστω και απο εμενα φτιαχνω την ζουμερη ομελετα μετα σειρα εχει η πιτσα κηπουρου και θα συνεχισω απτοητη με χαρα γιατι ξεφευγω απο τα συνηθισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.Να είσαι πάντα καλά.Εχεις απόλυτο δίκιο,όπως θέλουμε ομορφιά στη ζωή μας ,θέλουμε και στο πιάτο μας.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου